Allmänt

On Tour!


Åter på Arlanda men terminal 5 denna gång. På schemat står nordiskt möte i Köpenhamn i två dagar och sedan blir det först München med flygplatsduty och därefter ned till Italien för årets upplaga av Marcialonga. Det kommer bli en tuff och intensiv vecka det här också men rolig! 

Förresten, jag har uppdaterat my outlook on life. Ser ni att jag har nya glasögon? #ledandefråga

Back at Arlanda but terminal 5 this time. On the itinerary is a Nordic meeting in Copenhagen for two days and then airport duty in Munich before heading down to Italy and this year’s edition of the Marcialonga. It’s going to be a tough and intense week this week too, but fun! 

By the way, I’ve updated my outlook on life. Can you tell I have new glasses? #fishing 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply