Resa

Bye Bye Mountains


En helt fantastisk resa är över, alla våra gäster har åkt hem till sitt och jag har sagt ett heartbreaking goodbye till bergen. Jag älskar dem verkligen och jag känner hur livsgnistan är lite mindre idag än den var igår nu när jag sitter på tuben i ett mulet och gråtrist Stockholm. Don’t worry, jag hittar den snart igen, ska bara komma över hjärtesorgen först.

Här hemma är det som vanligt fulla spjäll och massa spännande som händer! Stay tuned!

An amazing trip is over, all our guests have returned to their homes and I’ve said a heart breaking goodbye to the mountains. I really love them and I feel like my spark of life is smaller than yesterday now when I’m sitting on the subway in a gray Stockholm. Don’t worry, I’ll get it back up again soon, just need to get over my heartbreak first. 

Here at home, it’s full speed ahead as usual with a lot of exiting stuff going on. Stay tuned!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply