Tävling Träning

Nattvasan – courtesy of Craft!

Igår råkade jag vinna startplats i Nattvasan så om ca tre veckor står jag i Berga By och ska skejta 90 km. Oups! Träningsklädesmärket Craft hade en tävling på Facebook och av någon anledning tyckte de att min motivering var bäst! Så kul! Och sjukt läskigt! Nu blir det till att hårdträna så man har en chans att gå i mål. Klarar jag det här är det mitt livs hittills största fysiska bedrift. 

Som tur är gör jag det inte ensam. Nattvasan är ett parlopp så stackars Hubby tvingas med ut i spåret han också, haha!

Yesterday I won a start in the night version of Vasaloppet, Nattvasan so in about three weeks, I’ll be standing in Berga By ready to take on 90K skate. Pups! The sports brand Craft had a competition on Facebook and for some reason, they thought my entry was the best! Great fun! And insanely scary! I have to workout like a crazy person to be able to finish. If I make this, it will be the biggest physical accomplishment I’ve ever done. 

The good thing is that I won’t have to go by myself. Nattvasan is a couples race so poor hubby now have to race too, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply