Allmänt

Sunday errands


Söndagar är ju traditionellt vilodagen men jag började dagen på Sats Mall of Scandinavia för att bättra på musklerna inför Vasan. Sedan skämde jag bort mig själv med en pedikyr och lite rea-shopping. Jag skulle ju egentligen inte ha något men är det 60 % på 2000-kronorsklänningar är inte jag den som är den! Ni får se den på vid något tillfälle senare. All in all en ganska skön söndag!

Traditionally, Sundays are for resting but I started my day at SATS Mall of Scandinavia to work on my muscles for Vasaloppet. After that I treated myself to a pedicure and some sale shopping. I wasn’t going to buy something but when I found 2000 kronor dresses at 60 % off I won’t fuss! You’ll see it on eventually. All in all, a pretty good Sunday!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply