Allmänt

Grand Travel Award

Rysligt dålig bild detta men ikväll har jag alltså varit på Grand Travel Award. Resebranschens Oscars kan man säga. Tyvärr vann vi inget men det var trevligt att mingla lite och heja på branschkollegor. Jag premiärade min nya klänning från Stylein men det var ett sådant folkhav att det var hopplöst att ta en bra bild. Ni får hålla till godo med en snabb snap jag tog   innan galan startade. Förhoppningsvis fastnade jag på en mingelbild som går att visa upp senare!

Imorgon bitti är jag i flygartagen igen, då bär det av till bästa kompisarna i Malmö!

Hysterically bad photo, this, but tonight I’ve been to the Grand Travel Award. It’s the travel industry’s Oscar’s, you could say. Unfortunately, we didn’t win but it was nice to mingle and talk to some industry people. Also, I premiered my new dress from Stylein but the crowd was so huge that taking a proper photo was impossible. This quick snap from before the gala started have to do for now. Hopefully, there’s a red carpet photo from tonight that is ok to show the world!

Tomorrow, it’s airport day again when it’s time to visit the best friends in Malmö!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply