Allmänt

Friday Morning Brekkie at Haymarket

photo-on-2017-02-24-at-09-09foto-2017-02-24-09-10-48-1

För en gångs skull äter jag finfrulle med mig själv som enda sällskap. Spenderar förmiddagen på Haymarket och ägnar mig åt lite mail-catch up. Med ett par resdagar och en pressvisning den här veckan ligger jag lite efter kan man säga…

Imorgon ska jag fira min upcoming födelsedag på Grand Central tillsammans med min kära kollega och goda vän Christine. Vi fyller nämligen dagarna efter varandra så vi är lite som pseudotvillingar, haha! Det blir i löst ordnade former så har du vägarna förbi – kika upp och säg hej vetja!

Förresten, ser ni den magiska gröttallriken? Jag kan meddela att den är precis så god som den ser ut!

For once, I’m having a fancy breakfast with myself as only company. Spending my morning at Haymarket and having a catch up session with my inbox. With a couple of days traveling and a press viewing this week, I’m a bit behind…

Tomorrow I’m going to celebrate my upcoming birthday at Grand Central with my dear colleague and good friend Christine. Our birthdays are the days after each other so you could call us pseudo twins, haha! The party is going to be in the bar and in no particularly planned fashion, so if you’re passing by – come up and say hi!

By the way, check out that magical dish of oatmeal! I can tell you it was just as tasty as it looks!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply