Allmänt

Double Trouble Birthday Bash!


Födelsedagsveckan är inledd! Och vilken start sen! Christines och min gemensamma födelsedagsfest på Grand Central överträffade alla förväntningar och jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på vilka fina människor jag har i mitt liv! Ett fett stort tack till er som kom och firade! Hade stora planer på att dokumentera och ta massa bilder men jag hade så roligt att jag glömde bort det helt!

Idag blir aktiviteterna lite lågmälda för att ladda inför morgondagens nya festligheter. Då vankas det finmiddag på Miss Voon!

The birthday week has begun – and what a start! Christine’s and my birthday party at Grand Central last night exceeded all possible expectations and my heart goes all warm and fuzzy when I think about all the lovely people I have in my life! A huge thank you to everyone who stopped by to celebrate! I had big plans to take a lot of photos and document the evening, but I had too much fun and forgot all about it!

Today, the activities will a bit low key to re-charge the batteries for tomorrow’s celebrations. Fancy birthday dinner at Miss Voon is the plan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply