Allmänt

Busy Bee


Hallå!

Det har varit tyst här en vecka, sorry för det, men i vanlig ordning har dagarna rasat förbi med massor som händer hela tiden! Älskar det men det är svårt att hinna med att blogga till exempel.

Veckan har inneburit konferens med alla hotelldirektörer och ledare i Norden med efterföljande gala och prisutdelning. Det var roligt för tre av ”mina” projekt fick gå upp på scen och hämta hem diplom. Konferensen inleddes förresten med ett fackeltåg genom Stockholm till förmån för Rädda Barnen. Sjukt coolt!

Annars har jag mest ätit, to be honest. Infra City, Grand Central och Sjöfartshotellet har alla tillgodosett mitt behov för sötsaker genom helt brutala fikabufféer. Idag är det ytterligare ett heldagsmöte, denna gång på Järva Krog och här kommer det verkligen krävas karaktär för att hålla fingrarna borta för det är bra grejer som dukas upp! Mina fyra Scandic-kilo som jag äntligen lyckats skaka av mig börjar smyga sig på igen efter en sådan här vecka…

Hello!

It’s been quiet here for a couple of days, sorry about that. As per usual, the days have just flown by because of a lot of things happening. And I love it! But it leaves little time for things like updating the blog. 

So far, the week has held a big Nordic conference with all GM:s and leaders with a gala and awards. It was fun because three of ”my” projects won and got to go up on stage and get a diploma! By the way, the whole conference started with a manifestation on the streets of Stockholm for Save The Children. So cool!

Other than that, I have mostly been eating to be honest. Infra City, Grand Central and Sjöfartshotellet have all satisfied my sweet tooth with brutal taste break buffets. Today, I have another all-day-meeting, this time at Järva Krog. It’s going to take a lot of character to keep away from the sweets, the goodies are pretty awesome. My four Scandic kilos I finally managed to shed are on their way back on…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply