Allmänt

AFTERNOON SPRITZ

 
Ibland behöver man några av sina bästa och en bättre vinlunch för att räta ut några av livets frågetecken. Särskilt efter en vecka som varit tung både arbetsmässigt och känslodito. Jag har verkligen tur som har så fina vänner som lyssnar och ger goda råd!  I eftermiddags samlades vi ett gäng på The Public här i Sumpan (förortshäng, vet ni) och pratade om allt möjligt. Mycket välbehövligt!
 
Vi hade så trevligt att allt jag hann med att fota var övergången från vin till spritzers. Iphones djupfunktion är inte så dum, eller hur!
 
Sometimes you need to gather some of your best and have a better wine lunch to straighten out a few of life’s question marks. Especially after a heavy week both work wise and emotionally ditto. I really am lucky to have such great friends who’ll listen and give good advice. 
 
This afternoon, a bunch of us created a stronghold at The Public in Sumpan (suburbia waterhole, you know) and talked about pretty much everything. We had such a great time that I forgot to document everything but the transition from wine to spritzers. The portrait function on the iPhone is not so bad, huh?
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply