Karriär

SCANDIC BURGER CHALLENGE 2017

Jag gör mycket olika saker om dagarna och just idag har en stor uppgift varit att vara jury i vår årliga burgartävling. Varje år tävlar våra kockar om att få just sin burgare på sommarmenyn och då måste ju någon prova dem. Sicket jobb liksom men det måste ju göras… 😉 I år hade vi även lite kändisar med i juryn, Klara Lind som vann Sveriges mästerkock och Leif Mannerström uttalade sig kunnigt om smaker och textur.

Min feedback var typ: ja, det här var ju gott… kanske behövs lite salt? Haha! Vinnaren blev Seb’s Crispy Cheeseburger skapad av Sebastian på Scandic Anglais! Det är den tredje bilden här ovanför – måste ni prova i sommar! 

I do a lot of different things in a day and today, I was part of the jury in our yearly burger challenge. Every year, our chefs compete to have their burgers on our summer menu, and someone has to taste them. Hard work but it’s gotta be done… 😉 This year we had a couple of celebrities on the jury too. Klara Lind, winner of Masterchef, and Leif Mannerström gave insightful thoughts on tastes and textures.

My feedback was like: well, this was good… maybe add some salt? Haha! The winner was Seb’s Crispy Cheeseburger created by Sebastian at Scandic Anglais. It’s the third one above here – you gotta try it this summer!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply