Karriär

BIRTHDAY BASH AT HAYMARKET

I lördags firade vi av Erik ordentligt i en av de fina sviterna på Haymarket. Det var supertrevligt med familj och vänner från både förr och nu.

Vi kom i säng först halv fyra (!) efter en avslutande och rafflande duell biljard på Biljardpalatset tillsammans med de två sista som orkade kämpa med oss. Riktigt rolig kväll! Det enda som var synd var att det fina vädret från i fredags inte riktigt höll sig för sviten har nämligen en riktigt stor privat takterrass som hade kunnat bli magisk. Well, det får bli nästa fest!

This Saturday, we celebrated Erik in style in one of the suites at Haymarket. Family and friends from early days of childhood to recent besties gathered and it was so much fun!

We didn’t make it to bed until 3:30 (!) after an intense duel of pool at Biljardpalatset with the last two partygoers who held out til the end. Great night! The only sad part was that the lovely sunshine from Friday didn’t come through for us. The suite has an amazing private rooftop terrace and it could have been magical. Well, next time!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply