Allmänt

Gearing Up!

Hola!

Hoppas sommaren har varit riktigt fin! Det har min verkligen varit! Jag har tagit varje chans jag kunnat till att ha det så härligt som det bara var möjligt. Vi har hunnit med äventyr efter äventyr, både små och stora, och sommaren 2017 kommer nog in på en klar pallplats om det ska göras topplistor. Vi har rest, träffat vänner och familj, sett en av mina bästa vänner gifta sig, vi har tränat, vandrat, badat, sträckkollat serier – allt har vi hunnit med! Det har också varit en av mina längre bloggpauser. Jag behövde komma bort från skärmen ett tag, vila huvudet och bara vara. 

Imorgon är det dock slutlekt och jag är redo att ta mig an hösten som kommer växla upp i tempo rejält. Och jag ser fram emot det! Hänger ni på?

Hola!

I hope you’ve had a great summer! Mine has sure been awesome! I’ve taken every chance I could get to just have a great time. We’ve loaded up on the adventures, big and small, and the summer of 2017 is definitely up on the podium if ranking charts are to be made. We’ve travelled, hung out with friends and family, seen one of my best friends getting married, had training sessions, hiked, gone swimming in lakes, binge-watched series – we’ve done it all! I’ve also had one of my longest breaks from the blog. I needed to get away from the screen a little bit, and rest my head for a while.

Tomorrow, though, is a different story. I’m ready to take on the fall and the change in pace that’s going to bring. It’s going to pick up – A LOT! And I look forward to it. Are you game to tag along?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply