Allmänt

Anything Can Happen Monday

Första dagen tillbaka på jobbet efter semestern är alltid lite High Chaparral. Förmiddagen går åt till att säga hej till alla eftersom man måste stanna till så ofta på väg till kaffemaskinen. Sen öppnar man mailen och så är det plötsligt tid att gå hem. Har man tur har en kompis hört av sig vid exakt rätt tidpunkt och man har möjlighet att spontant ta ett glas efter jobbet- för att man helt sonika inte hunnit fylla kalendern än. Nästa tillfälle för spontant umgänge inträffar nog inte förrän någon gång om 200 år.

Precis det hände mig idag så jag har fått en rejäl dos energi från en av mina bästa vänner över en liten Aperol Spritz. Ok, två. Och de var ganska stora faktiskt.

Nu hem till mannen och nya avsnittet av Game of Thrones!

First day back from vacation is always a bit like "High Chaparral". The morning passes by catching up with everyone because you stop chatting everywhere, trying to get to the coffee machine. Then you open your email, and suddenly it's time to go home. If you're lucky, a friend might have sent a text at the exact right time, and you go out for a spontaneous drink – just because you haven't filled the calendar yet. The next opportunity to be spontaneous will probably not occur until sometime 200 years from now.

This happened to me today, so I got a proper dose energy from one of my very best friends over a small Aperol Spritz. Ok, two. And they were kinda big actually.

Now, homewards and the new episode of Game of Thrones!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  pilla
  juli 31, 2017 at 7:32 e m

  Älsk på spontan av!

 • Reply
  pilla
  juli 31, 2017 at 7:32 e m

  Älsk på spontan av!

 • Reply
  pilla
  juli 31, 2017 at 7:32 e m

  Älsk på spontan av!

 • Leave a Reply