Träning

Those Summer Nights…

Vissa kvällar såhär års är bara magiska. Det är precis lagom varmt så man kan träna i tights och linne, och det är svalt nog man kan maxa utan att svettas floder. Perfekt för ett intervallpass efter jobbet med andra ord!

I ärlighetens namn var det på det berömda håret att det ens blev ett pass. Det var oerhört svårt att övertyga kroppen (och skallen) om att det var en bra idé att träna. Som alltid blev det superhärligt när man väl gav sig ut, konstigt att man alltid glömmer det! Det hade ju varit otroligt mycket lättare att hålla uppe motivationen om en bara kunde komma ihåg sånt!

Some nights this time of year are just magical. It's just warm enough to workout in a tank and tights, and it's cool enough to max intensity without sweating like fountain. In other words, perfect for intervals after work!

To be honest, it was the famous close call, that I even got out. It was almost impossible to convince myself that working out was a good idea. As always, once I was through the door, it was great. Strange that we always forget between workouts! It would be a lot easier to keep up the motivation if you just could remember that feeling!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply