Allmänt

Girls’ Weekend

Vilken helg jag haft! Min kusin hörde av sig lite spontant i veckan och undrade om jag hade helgplaner, kanske kunde hon komma över till Stockholm? Eh, F Yeah! Det passade sig så att Erik for ensam till fjälls en vecka igår så vi har haft hela helgen för oss själva. Hur mysigt har vi haft det då? Precis så fantastiskt som man kan tänka sig!

Yvonne, som bor i Oslo, har aldrig riktigt sett Stockholm så jag tog på mig guidehatten och visade Gamla Stan, pekade ut hipsters på Söder, visade var Lisbeth Salander bor på Mosebacke och var alla de bästa vattenhålen finns. Vi har käkat oss genom fantastiska måltider både här och där, och druckit oss genom en och annan drink. Shoppat har vi också gjort. Kunde inte låta henne åka hem utan att ha sett nationalklenoden Mall of Scandinavia.

Nu är jag trött, lycklig, lite bakis och har en ny klänning som väntar på att det ska bli måndag och den får gå till jobbet. Jag funderar på hur jag ska njuta av mina dagar ensammen.

What a weekend I've had! My cousin spontaneously asked if I had any plans for the weekend earlier this week, maybe she could come over to Stockholm? Umm, F yeah! As it happens, Erik left for a week alone in the mountains yesterday, so we've had the weekend all to ourselves. How nice it's been? Pretty much as great as you could imagine!

Yvonne, who lives in Oslo, has never really seen Stockholm, so I put on the guide hat and showed her Gamla Stan, hipsters on Södermalm, where Lisbeth Salander lives on Mosebacke, and where all the great watering holes are. We've had amazing meals here and there, and maybe one or two cocktails to go with them. We've also found the time for some shopping. Couldn't let her go home without seeing our national treasure Mall of Scandinavia.

Now, I'm tired, happy, a little bit hungover, and have a new dress that's waiting for it to become Monday so it can go to work!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply