Allmänt

Friyay!

Ville bara titta in och önska god fredag! Jag kan inte tro att den här veckan har gått så fort! Snart är det helg och då kommer Erik hem från sitt fjälläventyr, det är bra, då är det någon som kan ta hand om harkrankarna, haha. Och mysigt av en massa andra anledningar förstås!

Njuter av en finkaffe från den bästa av kaffeautomaterna och producerar järnet innan det är dags att stänga butiken för den här veckan!

Just wanted to check in and wish you a happy Friday! I can't believe how fast this week has gone by. Weekend soon and Erik will be home from his mountain adventure, this is good, someone to deal with the longlegs, haha. And of course great for a bunch of other reasons!

Enjoying a fancy coffee from the best of the coffee machines and produce like crazy before it's time to close the shop for the week!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply