Allmänt Karriär

Aaaand we’re open!

Äntligen! Vi har öppnat dörrarna till Downtown Camper efter en riktigt fin öppningsceremoni så nu kan ni komma och hälsa på! Det har blivit ett så fantastiskt fint hotell och jag är så stolt över att få jobba med ett sådant här projekt. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag har världens bästa jobb!

Så, komsi komsi alla mina laptopnomader som jag har i min vänskapskrets – kom hit och jobba! Sofforna har inbyggda eluttag bara för er och wifi:t är gratis! Och alla mina foodie friends – maten här är sinnessjukt bra!

Nu kör vi!

 

Finally! We’ve opened the doors to Downtown Camper after a great opening ceremony, so now you can come by for a visit! It’s such an amazing hotel, and I’m so proud to get to work with a project like this. I’ve said it before and I’ll say it again – I have the best job in the world!

So, come on over all my laptop nomads – come sit and work here! The couches have built in power outlets just for you and the wifi is free! And to all my foodie friends – the food here is simply just insane!

Let’s do this!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply