Vin

Vinvloggen!

Facebooks ”On This Day”-funktion påminde mig om att vi idag, den 3:e oktober fast 2014, gick ut med det tredje avsnittet av Vinvloggen. Vi, alltså min kompis Karro och jag, hade ett litet vinprovarprojekt som vi dokumenterade genom att spela in oss själva när vi drack vin. Ni hör ju, succé direkt liksom! Haha! 

Just det tredje avsnittet var vi riktigt nöjda med för vi provade ett franskt vin – med en livs levande fransman! Har ni tio minuter över för snillen spekulerar rekommenderar jag att kika på det. Ni får bland annat veta vilka som är riktiga vinproducenter och vilka som bara innebär att de häller över grejerna på flaska. Det ni!

Facebook’s ”On This Day” function reminded me that we today, October 3rd but in 2014, released the third episode of Vinvloggen. We, my friend Karro and I, had this little wine tasting project which we documented by recording ourselves drinking wine. Instant success, haha!

We were particularly proud of the third episode, actually, because we tried a French wine with a proper French guy. If you have ten minutes of masterminds speculating I recommend you to watch this. You get valuable knowledge like who is really a wine producer, and who just puts the stuff in bottles. How about that!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply