Outfits

Bling Thursday – Christmas Came Early

Jag har en väninna som alltid ser fantastisk ut. Det spelar ingen roll om vi hänger i skidspåret eller om vi träffas på nätverksmiddagar – hon är bara glamourös. Ja, jag är avis. Särskilt när vi ses för middagar steppar hon upp det extra och kommer alltid med de mest fantastiska smycken. Hon tröttnade till slut på att jag tjatade på henne om dem så hon drog ihop ett event på Haymarket igår kväll där hon bjöd in designern, norska powerkvinnan Gunilla Sterud från Caprice Decadent, som i sin tur tog med sig halva sitt lager. Det blev… dyrt.

Eller, det blev inte så farligt faktiskt. Jag besinnade mig till slut och köpte bara ett par helt magiska örhängen och en ring. Nu väntar jag bara på inbjudan till Nobelfesten och myser över det faktum att det är hela norska kändiseliten och så jag (och min väninna Eva, och alla andra kvinns som också köpte smycken igår) som har dessa fantastiska skapelser.

Jag älskar när det går bra för kvinnor som brinner för något och som vågar satsa på att bygga upp ett varumärke. Gunillas örhängen syns på massa norska TV-kändisar och hon säljs i butiker bredvid Gucci, Louboutin med flera. Så coolt! Passade såklart på att ta en bild med Gunilla också. When she makes it big i Hollywood och jag inte längre har råd med hennes vackra saker, kan jag titta tillbaka och säga att jag var med in the early days!

I have a friend who always looks amazing. Doesn’t matter if we hang out skiing or meet at networking dinners – she’s just glamorous. Yes, I’m envious of her. Especially when we meet for dinners, she brings it up to a new level and always show up with the most amazing jewellery. She finally got tired of me pestering her about them and pulled together an event at Haymarket last night where she invited the designer, Norwegian powerwoman Gunilla Sterud from Caprice Decadent. She, in turn, brought half of her stock. Last night was… expensive.

No, not really actually. I eventually calmed myself down and bought only a pair of magical earrings and a ring. Now, I’m only waiting for the invitation to the Nobel banquet, and love the fact that it’s the whole Norwegian celeb elite and me (and my friend Eva, and all the other women who bought jewellery last night) who have these amazing creations.

I love it when women who are passionate about something and dare to build a brand, do well. Gunilla’s earrings can be seen on a lot of the Norwegian TV celebrities, and her pieces are sold in stores carrying Gucci, Louboutin, and the likes. So cool! Of course, I made sure I got a photo together with Gunilla. When she hit it big in Hollywood and I no longer can afford her beautiful things, I can look back and say – I was there in the early days!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply