Allmänt

2018 – Game On!

 

Nu sitter vi här med ett nytt år igen. Jag vet inte riktigt vad som hände, 2017 gick så vansinnigt fort. Jag tänker inte ens ge mig på att försöka summera året, det har hänt så mycket. Våren bara försvann och hela hösten är mest suddig tycker jag. Bättre att blicka framåt då tycker jag.

Vad ska hända 2018 då?

Jag vet inte faktiskt. Det finns inga stora händelser planerade förutom att jag ska fira ett decennium tillsammans med mannen på bilden. Faktiskt är nyårskyssen på bilden vår tionde ihop. Det är bara det att vi inte kan bestämma oss för hur vi ska fira, haha! Vi har pratat om att resa någonstans men kan inte komma på vart vi vill åka. Kom gärna med förslag!

I övrigt ser jag fram emot att fortsätta på tåget jag redan åker med. Jag har verkligen världens bästa jobb och har vansinnigt roligt på jobbet. Nya, roliga saker händer hela tiden så allt jag behöver göra är att åka med.

Det är lite härligt och kittlande att stå framför ett år och inte veta vad som kommer. Det var länge sedan jag stod framför ett så blankt papper som nu. Hur det än blir kommer det att vara roligt, utmanande, underbart, kämpigt och förmodligen försvinna lika fort som 2017. 2018 – Bring it on! Jag är redo.

— — — — —

Here we are with yet another new year. I’m not entirely sure what happened, 2017 went by so fast. I’m not even going to try to summarize this year, so much has happened. The spring just disappeared and the fall is mostly just a blur. Better to focus on what’s ahead.

So, what’s in store 2018?

I don’t know. There are no big events except celebrating a decade with the man in the photo above. Actually, this New Year’s kiss is our tenth. The thing is, we can’t decide how to celebrate, haha! We’ve talked about traveling somewhere but can’t figure out where we want to go. Suggestions are welcome!

Apart from this, I’m looking forward to staying on this train I’m already on. I literally have the best job in the world and have so much fun at work. New, cool things keep happening and all I have to do is to tag along for the ride.

It’s exciting to stand before a new year and know nothing about it. It’s been a long time since I’ve stood before a slate as clean as this. Whatever’s coming, I know it’s going to be fun, challenging, wonderful, frustrating, and fly by just as fast as 2017. 2018 – bring it on! I’m ready.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply